24 Ağustos 2010 Salı

AYŞEGÜL' ÜN İKİLEMİ

Kızlar pijama partisinde keyifle önlüklerini giyip çıkarıyor, aynada kendilerini izliyor, bu da yetmiyor, birbirlerinin önlüklerini deneyip tekrar kendi modellerini üstlerine geçiriyorlardı. Tüm gece tatlı bir sarhoşlukla geçmişti. İşin doğrusu onları bu denli mutlu eden şey sadece birer önlük değildi. Önlüğün verilme biçimi çok heyecanlıydı. Hepsinin aklında gizli bir hayran fikri tıpkı salgın bir hastalık gibi yayılma başlamıştı. Özellikle aşk meşk konularında iddialı olan Naciye için bu yeni bir uğraşın ya da heyecanın habercisi demekti.
Pijama partisini takip eden günlerde kızlar gizli hayranlarını bir an evvel bulmak için her gün başlarından geçen olayları mail gruplarına yazıyor ve birer ipucu yakalamaya çalışıyorlardı. Tabii bu durum Ayşegül' ün tam da istediği şeydi. Arkadaşlarını ortak bir konuda bu kadar meşgul görmekten büyük bir keyif alıyor, öte yandan olayların tahmininden çok farklı bir şekilde gelişmesinden dolayı da endişe duyuyordu. O, bu önlük mevzusunu arkadaşlarını eğlendirmek için yapmıştı. Ama şimdi işler iyice çığırından çıkmaya başlıyordu. Kızlar gizli hayranlarının yakışıklı ve karizmatik bir Ahmet, Mehmet, Alp, Hakan vs. yerine onun olduğunu öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak kadar kaptırmışlardı kendilerini.
Ayşegül bu çelişkili düşünceler içinde epey bir süre bocaladıktan sonra biraz daha saklanmanın en iyi çözüm olacağına karar verdi. Gerçi bu karar olacakları ertelemekten başka bir şeye yaramayacaktı.

1 yorum:

  1. Bence Aysegül önlükleri kendinin tasarlayıp kızlara gönderdiğini bir an önce söylemeli, bu kadar güzel önlüklerin tasarımcısının gizli kalması Ayşegül'e haksızlık:)

    YanıtlaSil